1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Yenimahalle’de Tolga Kaya ve Kent Orkestrası Konseri

Yenimahalle’de Tolga Kaya ve Kent Orkestrası Konseri

featured
service

Yenimahalle Belediyesi vatandaşları Sokak Lezzetleri Festivali’nde Evren Çelik, Tolga Kaya, Pırılay Pekpak’ın Kent Orkestrası konseriyle buluşturacak.

Yenimahalle Sokak Lezzetleri festivalinde 28 Haziran Cuma günü Evren Çelik, 29 Haziran Cumartesi günü Tolga Kaya, 30 Haziran Pazar günü ise Pırılay Pekpak, Kent Orkestrası eşliğinde sahne alacak. Her akşam farklı bir sanatçının sahne performansıyla renklenecek olan festival, Yenimahallelilere müzik dolu akşamlar yaşatacak.

Yenimahalle Konser Takvimi

Dört gün sürecek olan Sokak Lezzetleri Festivali’nin ardından, 2-3-4 Ağustos tarihlerinde Ragıp Tüzün Parkı’nda 4’üncü Geleneksel Kahve Festivali, 16-17-18 Ağustos tarihlerinde Murat Karayalçın Kent Meydanı’nda Moda ve Giyim Festivali ve 5-6 Ekim tarihlerinde Ragıp Tüzün Parkı’nda 3’üncü Geleneksel Çiçek Festivali düzenlenecek. Yenimahalleliler, yaz boyu sürecek bu festivallerde hem lezzetli yiyeceklerin tadına bakacak hem de birbirinden keyifli konserlerle eğlenceye doyacak.

Yenimahalle’de Tolga Kaya ve Kent Orkestrası Konseri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.