1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Yenimahalle’de ilaçlama yaz boyu sürecek

Yenimahalle’de ilaçlama yaz boyu sürecek

featured
service

Yenimahalle Belediyesi, yaz mevsiminde artış gösteren sinek, böcek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, sinek ve haşere türlerinin çoğalmasını engellemek amacıyla sulak alanlara yönelerek, ilçe genelinde her gün sokak sokak ilaçlama yapıyor.

Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle Susuz, Karacakaya, Memlik ve Yakacık gibi sulak bölgelerde yoğunlaşarak sivrisinek ve karasinek türlerinin yaygınlaşmasını önlemeyi amaçlıyor. İlçe genelinde yedi adet soğuk sisleme makinesi (ULV) kullanarak kapsamlı ilaçlama işlemleri gerçekleştiriliyor.

Temizlik ve ilaçlama faaliyetlerinin yaz boyunca devam edeceğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Yaz döneminde yaşanan sinek ve haşere sorununun önüne geçmek için ekiplerimiz sürekli ilaçlama çalışması yapıyor. Vatandaşlarımızın sinek oluşumunun azalması için çöplerini poşetli ve zamanında atması büyük önem taşıyor. İlçemizde halkın sağlığını ön plana alarak vatandaşın huzurlu bir yaz geçirmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”

Yenimahalle’de ilaçlama yaz boyu sürecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.