1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Yenimahalle Belediyesi’nden Çocuklar İçin Kış Dönemi Yüzme Kursları

Yenimahalle Belediyesi’nden Çocuklar İçin Kış Dönemi Yüzme Kursları

featured
service

Yenimahalle Belediyesi, 4-14 yaş arası çocuklar için düzenlediği kış dönemi yüzme kurslarının kayıtlarını başlattı. Tam donanımlı sosyal tesisleriyle vatandaşlara spor yapma imkanı sunan belediye, Bülent Ecevit Yüzme Havuzu, Ata Yüzme Havuzu ve Prof. Dr. Mehmet Haberal Yüzme Havuzu’nda gerçekleşecek olan kurslarda, çocuklara profesyonel eğitmenler eşliğinde yüzme eğitimi verecek.

“Yenimahalle’de Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmayacak”

Tüm çocukları belediye havuzlarına davet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sporun önemine değinerek şu açıklamalarda bulundu:

“Göreve geldiğim günden bu yana her zaman sportif faaliyetleri destekleyen bir başkan oldum. Spora erken yaşta başlamanın birçok faydası var. Biz sporun birçok dalında kurslar açıyoruz, eğitimler veriyoruz, sporcular yetiştiriyoruz. Yüzmede bunlardan biri. Yenimahalle’de yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak. Biliyorsunuz ki yüzmenin sağlık açısından iskelet ve kas sistemine önemli katkıları var. Ayrıca çocuklar suyun rahatlatıcı etkisi ve harcadıkları enerji ile ev ve okul hayatlarında daha sakin oluyorlar, daha başarılı oluyorlar. Bu yüzden burada ailelere de büyük görevler düşüyor; çocuklarını her türlü spor faaliyetinde desteklesinler.”

Yenimahalle Belediyesi’nden Çocuklar İçin Kış Dönemi Yüzme Kursları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.