1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi Yeni Dönem Eğitimlerine Başlıyor

Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi Yeni Dönem Eğitimlerine Başlıyor

featured
service

Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi, 7-13 yaş arası çocuklar için yeni dönem spor eğitimlerine başlıyor. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü eğitmenleri tarafından verilecek dersler; Basketbol, Futbol, Voleybol, Jimnastik (4-9 yaş), Boks, Kick Boks ve Muay Thai branşlarında gerçekleştirilecek. Alanında uzman antrenörler eşliğinde yapılacak dersler, hafta sonları Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde ve futbol branşı için Batıkent Ali Öcal Futbol Stadı’nda düzenlenecek.

Spor akademisine ön kayıt yaptırmak isteyen Yenimahalleliler, www.yenimahallebelediyesisporkulubu.com web sitesi üzerinden ya da 344 88 34 – 344 88 86 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alabiliyor.

Yenimahalle’de 4 Ay Ücretsiz Spor Eğitimi

Yenimahalle Belediyesi, ilçede bulunan 5 yıldızlı spor tesisleriyle her yaştan bireye spor yapma imkanı sunuyor. Spor akademisi bünyesinde düzenlenen eğitimlerle, yıl boyu genç yetenekler keşfediliyor ve yüzlerce çocuk spor dünyasına kazandırılıyor. 19-24 Eylül tarihleri arasında ücretsiz olarak düzenlenecek eğitimler için ön kayıtlar başladı. Kurslar, 28 Eylül – 20 Ocak tarihleri arasında sürecek.

Başkan Yaşar: “Spor Sevgisini Çocuk Yaşta Aşılamak İstiyoruz”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çocukların ve gençlerin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için spora büyük önem verdiklerini vurgulayarak, “Yenimahalle’de eğitim ve sporun gelişimi için ilçemizin dört bir yanına spor salonları ve yüzme havuzları yaptık. Amacımız spor sevgisini çocuk yaşta kazandırmak. Ülkemizin aydınlık yarınları olarak gördüğümüz çocuklarımızın spora yönelmesi, sağlıklı gelişimi ve bilinçli bireyler olarak yetişmesi açısından önem taşıyor. İlçemizin farklı noktalarına kazandırdığımız spor merkezlerinde eğitimlerimiz yaz kış demeden devam ediyor. Ücretsiz olarak düzenlediğimiz spor eğitimlerine tüm çocukları bekliyoruz” dedi.

Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi Yeni Dönem Eğitimlerine Başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.