1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Yenimahalle Belediyesi Havuzları Sıcak Yaz Günlerinin Adresi Oldu

Yenimahalle Belediyesi Havuzları Sıcak Yaz Günlerinin Adresi Oldu

featured
service

Yaz aylarının kavurucu sıcaklarından kaçan Ankaralılar, Yenimahalle Belediyesi’nin yüzme havuzlarında serinleyerek ferahlık buldu. Belediyeye ait beş farklı havuz, her yaştan vatandaşa hizmet sunarak yazın en çok tercih edilen mekanlarından biri haline geldi.

Hacı Sabancı, Turgut Özakman, Bülent Ecevit, Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ata Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri, 7’den 70’e tüm vatandaşların serinleme adresi oldu. Bu havuzlar, güneşlenme terasları ve kafeterya gibi rahatlatıcı alanlarıyla hem spor yapmak hem de keyifli vakit geçirmek isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında toplam 15 bin 936 kişi bu tesislerden faydalandı.

Yenimahalle Belediyesi Havuzları Sıcak Yaz Günlerinin Adresi Oldu 1

5 Binden Fazla Çocuk Yüzme Öğrendi

Yenimahalle Belediyesi’nin havuzlarına ilgi büyük olurken, üç ay boyunca 5 bin 141 çocuk yüzme kurslarına katılarak yüzme öğrenme fırsatı buldu. Ayrıca 2 bin 414 vatandaş havuz üyeliği yaptırdı. Bunun yanında, spor yapmak isteyenler için tesislerde spor salonları da bulunuyor. Uzman eğitmenler eşliğinde spor yapma imkanı sunulan bu alanlar, vatandaşların formda kalmasına yardımcı oluyor. Yenimahalle havuzları, hijyen standartları açısından da yüksek kaliteye sahip olup, temizlik ve hijyen konusunda ödün verilmiyor.

Başkan Yaşar: “Herkes Spor Yapma İmkanı Buluyor”

Yenimahalle havuzlarının sadece ilçe halkı tarafından değil, tüm Başkentliler tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi: “Başkentlilerin havuzlarımızı tercih etmesi bize mutluluk veriyor. İlçemize kazandırdığımız 5 adet tam donanımlı yüzme havuzu ve spor tesisi ile herkesin yüzme öğrenmesine, spor yapmasına imkan sağlıyoruz. Özellikle havuzlarımız yaz aylarında tatil için şehirden ayrılamayan vatandaşlarımız için büyük fırsat sunmaktadır. Daha çok spor, daha çok hareket, daha çok sağlık için tesislerimizde buluşalım.”

Yenimahalle Belediyesi Havuzları Sıcak Yaz Günlerinin Adresi Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.