1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Yaşar ve Yavaş Yozgatlıların Pikniğine Katıldı

Yaşar ve Yavaş Yozgatlıların Pikniğine Katıldı

featured
service

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu (YDDF) tarafından her yıl düzenlenen geleneksel piknik organizasyonuna bu yıl da ev sahipliği yaptı. Yakacık Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen etkinlik, Yozgatlı vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Pikniğe Başkan Yaşar’ın yanı sıra, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da katıldı.

“Hemşeri Derneklerine Tam Destek Veriyoruz”

Pikniğe ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, konuşmasında ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal sıkıntılara dikkat çekti. Yaşar, “Ülkemizin içinde bulunduğu koşulları hepimiz biliyoruz. Ekonomik, sosyal ve adalet açısından büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sıkıntıları birlik ve beraberlik içerisinde aşacağımıza yürekten inanıyorum. Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’de hemşeri derneklerine her zaman destek veriyoruz. Geleneklerin ve göreneklerin yaşatılmasına, kültürlerimizin gelecek kuşaklara aktarılmasına katkı sunan böylesine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Yaşar ve Yavaş Yozgatlıların Pikniğine Katıldı 1

“İnsanlar Adeta Sosyal Devleti Unutmuşlardı”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bu yana Ankara halkına hizmet için büyük gayret gösterdiklerini belirtti. Yavaş, şunları söyledi: “Beş buçuk yılı aşkın bir zamandır Ankara halkına hizmet ediyoruz. Öyle bir şey ki 2000’li yıllarda doğan çocuklar başka bir yönetim görmedi. Yıllardır sadece iktidarın ya da belediye başkanlarının söylemleri ile biz gidersek şöyle olur gibi karşı tarafı karalamak suretiyle propaganda yaptılar ve büyük ölçüde başarılı oldular. Ben gençlerimizde çok kabahat bulamıyorum çünkü bir alternatif göremediler. Bir kıyas imkanı bulamadılar. Ama sizlerin sayesinde 2019 yılında göreve geldim. Hem şeffaf hem hesap verebilir, kent konseyi, STK’lar ile birlikte karar alarak çalışmalarımız yaptık. 5 yıl sonra Ankara halkı tüm olumsuz engellemelere rağmen Türkiye’de rekor kırdırarak ikinci defa sizlere görev yapma imkanını tanıdı. Gerçek Ankara halkının ihtiyaçlarını önemseyerek dezavantajlı gruplar ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hakkını teslim ederek çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Yaşar ve Yavaş’a Teşekkür Plaketi

YDDF Başkanı Mesut Ayvazoğlu, her yıl düzenlenen piknik organizasyonuna desteklerinden dolayı Başkan Yaşar ve Mansur Yavaş’a teşekkür ederek plaket takdim etti. Ayvazoğlu, “Federasyonumuzun birleştirici gücü sayesinde derneklerin katkılarıyla ve siz değerli hemşerilerimizin katılımıyla her yıl yaptığımız geleneksel pikniğimizde bir aradayız. Özlenen belediyeciliği Ankara’ya getiren sayın Mansur Yavaş’a ve 2011 yılından bugüne her yıl pikniğimizin düzenlenmesinde ev sahipliği yapan ve her zaman desteğini yanımızda hissettiğimiz Fethi Yaşar’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yaşar ve Yavaş Yozgatlıların Pikniğine Katıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.