1. Haberler
  2. Çankaya
  3. Yaşar Kemal Karikatürleri ve Fotoğraf Sergisi Çankaya’da

Yaşar Kemal Karikatürleri ve Fotoğraf Sergisi Çankaya’da

featured
service

Çankaya Belediyesi, Karikatürcüler Derneği ve Yaşar Kemal Vakfı işbirliğiyle, edebiyatın dev ismi Yaşar Kemal’in anısına düzenlenen etkinlikte sanatseverler bir araya geldi. Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte belgesel, film gösterimi, karikatür ve fotoğraf sergisi ile usta yazarın hayatı ve eserleri yeniden hatırlandı.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in de katıldığı programda, Aydın Orak’ın yönetmenliğini üstlendiği “Yaşar Kemal Efsanesi” belgeselinin gösterimi yapıldı. Etkinlikte, Yaşar Kemal’in yaşamını ve eserlerini yansıtan portre karikatürleri ve fotoğraflar sergisi de sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Başkan Güner, serginin açılışında yazarın hayat arkadaşı Ayşe Semiha Baban’a plaket ve çiçek takdim etti. Karikatürcüler Derneği Başkanı Metin Peker’in de yer aldığı açılış töreni, Başkentli sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Yaşar Kemal Karikatürleri ve Fotoğraf Sergisi Çankaya'da 1

Sergi 20 Ekim’e Kadar Ziyarete Açık

Yaşar Kemal Karikatürleri ve Fotoğraf Sergisi, 20 Ekim tarihine kadar Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşmaya devam edecek. Sergi, her gün 09.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yaşar Kemal Karikatürleri ve Fotoğraf Sergisi Çankaya’da
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.