1. Haberler
  2. Dizi
  3. Yalı Çapkını Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı… 3. Sezon Ne Zaman?

Yalı Çapkını Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı… 3. Sezon Ne Zaman?

service

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını, 7 Haziran’da 73. bölümüyle ikinci sezonuna veda etmişti. İzleyicileri ekran başına kilitleyen sezon finalinin ardından, dizinin üçüncü sezonu merakla bekleniyordu. Nihayet, üçüncü sezonun ilk fragmanı yayınlandı ve hayranlarını heyecanlandırdı. 3. sezon ne zaman başlayacak, haberimizde…

73. Bölümde Neler Yaşandı?

Yalı Çapkını dizisinin 73. bölümü, sürprizlerle doluydu. Pelin’in Seyran’a hastalığını bildiğini söylemesi, ikili arasındaki dinamikleri tamamen değiştirdi ve bu yeni gelişme onları birbirlerine destek olmaya yönlendirdi. Ferit ise sevdiklerini koruma arzusuyla daha güçlü olmaya karar verdi. Bu yolda en büyük desteği, ona bambaşka bir kişilik kazandıran Kont Ziya’dan aldı. Ancak, Ferit’in bu değişimi Seyran’ın hiç hoşuna gitmedi ve durumu Halis Ağa’ya haber verdi. Bu hamle, Kont Ziya ve Halis Ağa’yı karşı karşıya getirirken, Halis Ağa’nın büyük planı herkesi şaşkına çevirdi. Seyran, ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgide kalırken, sezon finali izleyicileri büyük bir merak içinde bıraktı.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Yalı Çapkını’nın Yıldızları Mert ve Afra’dan Sürpriz Barışma
Haberi görüntüle

Yalı Çapkını Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Yalı Çapkını, Antepli güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarını evlendirme kararıyla başlayan olayları konu alıyor. Antep’te önemli bir ailenin kızı olarak büyüyen ve ailesi tarafından tanınmayan bir gençle evlendirilerek İstanbul’a gelin gelen Seyran’ın hayatındaki zorluklar ve sürprizlerle dolu olaylar, dizinin temel taşlarını oluşturuyor.

Dizinin başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi usta oyuncular yer alırken, kadroda ayrıca Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman ve Toprak Sağlam gibi isimler bulunuyor.

Yalı Çapkını dizisi, OGM Pictures tarafından hayata geçiriliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin otururken, senaryosu Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay tarafından kaleme alınıyor.

Yeni sezon fragmanının yayınlanmasıyla birlikte izleyiciler, üçüncü sezonun getireceği yeni sürprizleri büyük bir merakla bekliyor. Yalı Çapkını 3. sezonu 13 Eylül 2024 günü Saat: 20:00’da Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Yalı Çapkını Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı… 3. Sezon Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.