1. Haberler
  2. Spor
  3. Victor Osimhen: “Galatasaray’a Gelmek Doğru Karardı”

Victor Osimhen: “Galatasaray’a Gelmek Doğru Karardı”

featured
service

Galatasaray’ın yeni yıldızı Victor Osimhen, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Galatasaray’da olmanın kendisi için büyük bir ayrıcalık olduğunu söyleyen Nijeryalı golcü, “Buraya gelince ne kadar büyük taraftara sahip, büyük bir kulüp olduğunu kendi gözlerimle gördüm. Bence de doğru bir karardı. İstanbul’da ailemle, kızımla çok mutluyuz. ” dedi.

Osimhen, Galatasaray’a gelmenin kendisi için önemli bir adım olduğunu belirterek, “Buraya gelmek benim için ayrıcalık. Daha keyif alacağım başka bir yer olduğuna inanmıyorum. Didier Drogba da burada oynamıştı. Kendisi benim kahramanlarımdan birisi. Galatasaray taraftarlarına beni nasıl karşıladıklarını hatırladıkça teşekkür etmek istiyorum. Burada takım arkadaşlarımız, çalışanlarımız, hocamız, başkanımız, teknik ekip olmak üzere herkes beni çok iyi karşıladı. Çok büyük bir kulüpte olduğumu hissettim. Ben de bu kulüp için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım.” şeklinde konuştu.

“Okan Hoca İkna Etti”

Transfer sürecinin detaylarına da değinen Osimhen, Okan Buruk ile yaptığı görüşmelerin kararını etkilediğini belirtterk şunları söyledi: “İlk konuşmalar geçtiğinde çok memnun değildim. 3-4 ay sonra ayrılacaktım. Başka yerlere gitmeyi düşünüyordum. Bununla ilgili isteklerim henüz gerçekleşmemişti. O sırada Okan Hocamızla konuştum. Beni çok güzel ikna etti. Hem baba hem insan hem de hoca olarak söyledikleri beni derinden etkiledi. Takımın da ne kadar kaliteli, hırslı oyunculardan kurulu, büyük hedefleri olan bir takım olduğunu biliyordum. Bu oyuncularla beraber oynamak ve başarılara imza atmak benim için ikna ediciydi. Kolayca ikna oldum. Buraya gelince ne kadar büyük taraftara sahip, büyük bir kulüp olduğunu kendi gözlerimle gördüm. Bence de doğru bir karardı. İstanbul’da ailemle, kızımla çok mutluyuz. Takım için elimden gelen her şeyi yapıp önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum.”

“Önceliğim Takımın Başarısı”

“Ligde çok iyi golcüler var. Ben de iyi bir golcü olduğumu düşünüyorum. Kendimi takımın önüne hiçbir zaman koymam. Buraya takıma destek olmaya geldim.” diyen Osimhen, “Gollerimle, asistlerimle, hücum ve savunmada hocamızın verdiği direktifleri uygulamaya çalışıyorum. Goller önemli tabii ki. Gol atarak maçları kazanıyoruz. Gol krallığından ziyade takımın başarısı birinci önceliğim.” diye konuştu.

Victor Osimhen: “Galatasaray’a Gelmek Doğru Karardı”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.