1. Haberler
  2. Gündem
  3. Vaniköy’deki Kaçak Villanın Yıkımına Başlandı

Vaniköy’deki Kaçak Villanın Yıkımına Başlandı

featured
service

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Üsküdar Vaniköy’de yer alan ve Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde bulunan bir villadaki kaçak yapıların yıkımına başladı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetki sahasında yer alan villadaki izinsiz inşaat faaliyetlerinin durdurulmasının ardından, yıkım işlemi Bakanlığın İstanbul İl Müdürlüğü ekipleri tarafından koordine ediliyor.

Vaniköy’deki Kaçak Villanın Yıkımına Başlandı 1

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Üsküdar Vaniköy’de Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde İBB Boğaziçi İmar Müdürlüğü yetki sahası içerisinde bir takım izinsiz inşai faaliyetlerin gerçekleştiği tespit edilmiş ve ruhsatsız yapılar Bakanlığımızca mühürlenmişti. Tespit edilen alanda yer alan ruhsatsız, kaçak yapılar ve iskânlı yapıdaki eklentilerle ilgili yıkım faaliyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürlüğü ekiplerimiz koordinesinde bugün gerçekleştirilecektir” ifadelerine yer verildi.

Vaniköy’deki Kaçak Villanın Yıkımına Başlandı 2
Vaniköy’deki Kaçak Villanın Yıkımına Başlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.