1. Haberler
  2. Spor
  3. Van Bronckhorst: “Hak Etmediğimiz Bir Mağlubiyet Aldık”

Van Bronckhorst: “Hak Etmediğimiz Bir Mağlubiyet Aldık”

featured
service

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi’nde Frankfurt’a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş, turnuvadaki ilk maçında da Ajax karşısında 4-0’lık ağır bir yenilgi almıştı. Van Bronckhorst, “İstediğiniz sonucu bazen alamıyorsunuz. Skordan bağımsız destek önemli. Maçta bazı ıslıklamalar oldu. Bunu gerçekten anlamıyorum.” dedi.

“Garip Duygular Hissediyorum”

Maç sonrası değerlendirmesinde van Bronckhorst, mağlubiyeti hak etmediklerini ifade ederek, “Garip duygular hissediyorum. Gerçekten iyi oynadığımız bir maçtı. Fırsatlar bulduk. Maçı domine ettiğimiz bölümler oldu. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık.” dedi.

Beşiktaş’ın maç boyunca önemli fırsatlar bulduğunu vurgulayan teknik adam, rakip kalecinin performansına dikkat çekti. “Rakip kaleci kariyerinin en iyi gecelerinden birini yaşadı. Bir penaltı kurtardı, çıkardığı iki şut var. Oyuncularımla ilgili şikayet edeceğim bir durum yok. Skor tabii ki istediğimiz gibi değil.” diye konuştu.

“Taraftarlarımızın Desteğine İhtiyacımız Var”

Van Bronckhorst, özellikle taraftarların desteğine vurgu yaparak, Beşiktaş’ın ev sahibi olduğu maçlarda taraftarların yanlarında olmasının önemine dikkat çekti. Bronckhorst, “Evimizde oynadığımız zaman taraftarlarımıza ihtiyaç duyuyoruz. Onlar bize lazım. İlk yarı, oynadığımız en iyi ilk yarıydı.” ifadelerini kullandı.

Ancak maç sırasında bazı oyunculara yönelik ıslıklamaların yaşanması, tecrübeli teknik adamı hayal kırıklığına uğrattı. “İstediğiniz sonucu bazen alamıyorsunuz. Skordan bağımsız destek önemli. Maçta bazı ıslıklamalar oldu. Bunu gerçekten anlamıyorum. Böyle bir performans sonrasında böyle bir durumun yaşanmasını biri bana açıklasın. Uzun süredir futbol dünyasındayım, bu benim başıma hiç gelmedi. Bir oyuncunun ıslıklanması hiç başıma gelen bir durum değil. Özellikle böyle bir maçtan sonra.” şeklinde konuşarak yaşananlara şaşkınlığını dile getirdi.

Van Bronckhorst: “Hak Etmediğimiz Bir Mağlubiyet Aldık”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.