1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Valilik’ten Zirai Don Uyarısı! Ankara’da Sıcaklıklar Düşüyor

Valilik’ten Zirai Don Uyarısı! Ankara’da Sıcaklıklar Düşüyor

featured
service

Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre 17 Ekim 2024 Perşembe gününden itibaren, Ankara genelinde sıcaklıkların 6 ila 12 derece azalacağı ve mevsim normallerinin altına ineceği uyarısında bulundu. Önümüzdeki hafta boyunca Ankara’da beklenen günün en yüksek ve en düşük hava sıcaklıklarının 12°C ile 2°C arasında değişmesi bekleniyor.

Ankara Valili’nin açıklamasında, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; 17 Ekim 2024 Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarının bölge genelinde (6 ila 12 derece) azalacağı ve mevsim normallerinin altına ineceği uyarısı yapıldı.

“Zirai Don Uyarısı”

Valilik’ten yapılan açıklamada, “Soğuk havanın kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla birlikte, gelecek hafta başına kadar etkisini sürdürmesi ve bölge genelinde yağış geçişlerinin görüleceği tahmin edilmektedir. Meydana gelebilecek kuvvetli yağış ve fırtına ile tarımsal faaliyetler bakımından zirai don riskine karşı Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahmin, meteorolojik değerlendirme ve erken uyarılarına takip edilmesi önem arz etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Başlama Zamanı: 17.10.2024 00:00
Bitiş Zamanı: 21.10.2024 12:00

Valilik’ten Zirai Don Uyarısı! Ankara’da Sıcaklıklar Düşüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.