1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. UTİB VE UHKİB’den inovasyon ve girişimcilik ekosistemine katkı

UTİB VE UHKİB’den inovasyon ve girişimcilik ekosistemine katkı

featured
service

UTİB ve UHKİB’in inovasyonu geliştirmek amacıyla firmalara yönelik düzenlediği Mini MBA programı başarıyla tamamlandı. Program Koordinatörü Ufuk Batum, eğitimlerin inovasyon kültürünün benimsenmesine katkı sağladığını belirtti.

AR-GE Merkezleri ve Start-Up İş Birlikleriyle Türkiye’nin Girişimcilik Ekosistemi Gelişiyor

AR-GE merkezleri ve Start-Up’ların ortak çalışmasının önemine dikkat çeken Program Koordinatörü Ufuk Batum, “Türkiye’deki girişimcilik ekosistemini geliştirmek amacıyla fikir alışverişinde bulunduk. Farklı sektörlerden elde ettiğimiz bilgiler, bize gelecekte uygulayabileceğimiz stratejiler konusunda rehberlik etti. Her şirketin kendine özgü bir iş yapma şekli, kültürü ve karakteriyle bu çeşitlilik eğitimdeki bilgi paylaşımını verimli hale getirdi.” ifadelerini kullandı.

İnovasyon Kültürünün Gelişmesine Katkı Sağlıyor

Programın bireylerde ve kurumlarda inovatif bilincin gelişmesini amaçladığını belirten Batum, “Ülkemizde Ar-Ge, inovasyon ve tasarımın gelişimi için yapılan çalışmalar kapsamında TechXtile İnovasyon Ligi gibi etkinliklerle sektörde Ar-Ge ve inovasyona değer veren şirket ve işletmeleri destekleyerek farkındalık oluşturma çabalarımız devam ediyor. Bu doğrultuda firmalara ve bireylere yönelik gerçekleştirdiğimiz Mini MBA Programı ile tamamladığımız eğitim yolculuğunun inovasyona dayalı ihracatın artırılmasında ve kurumlarda bu kültürün oluşmasında büyük farkındalık sağladığını düşünüyorum. Güç birliği göstererek programa değer katan tüm katılımcılara ve UTİB-UHKİB ailesine teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: İGFA

UTİB VE UHKİB’den inovasyon ve girişimcilik ekosistemine katkı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.