1. Haberler
  2. Spor
  3. Üsküdar’da Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

Üsküdar’da Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

featured
service

Üsküdar’da yaşayan çocuklar için düzenlenen Ücretsiz Yaz Spor Okulu’nun kayıtları, 24 Haziran tarihi itibarıyla başladı. 1 Temmuz ile 5 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yaz Spor Okulu, çocukların yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerine katkı sağlayacak.

Kimler Katılabilir?

Üsküdar ilçesinde ikamet eden ve yaşları 4 ile 14 arasında olan çocuklar, Yaz Spor Okulu’na katılabilecekler. Kayıt için çocuğun yaşına uygun olan eğitim grubunu seçmek gerekiyor.

Eğitim Programı ve Detayları

Yaz Spor Okulu’nda çocuklar, Beceri Gelişimi ve Eğitsel Oyunlar, Voleybol ve Basketbol branşlarında eğitim alacaklar. Hafta içi dört gün boyunca sabah 10:00 ile öğleden sonra 17:00 saatleri arasında düzenlenecek olan eğitimler, her biri 55 dakika sürecek seanslar halinde gerçekleştirilecek. Eğitimler Çavuşdere Spor Sarayı, Vakıfbank Spor Sarayı ve Muhsin Yazıcıoğlu Spor Sarayı gibi spor tesislerinde yapılacak.

Kayıt yapacak olan çocuklar, haftada iki gün için bir spor branşı seçebilecekler. Ancak üst üste üç kez eğitimlere katılmayan çocukların kaydı silinecek ve sıradaki yedek üyeler davet edilecek.

Üsküdar’da Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.