1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Ümit Özdağ’dan İmralı İddiası: “Türkiye’ye Yine Bir Tuzak Kuruluyor”

Ümit Özdağ’dan İmralı İddiası: “Türkiye’ye Yine Bir Tuzak Kuruluyor”

featured
service

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada terörist başı Abdullah Öcalan’a, PKK’lı teröristlerle görüşme izni verildiğini öne sürdü. Özdağ, bu gelişmenin Türkiye için ciddi sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Prof. Dr. Ümit Özdağ yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“İmralı’da hapishanede bulunan Öcalan’a Kandil’deki PKK’lılar ile konuşma izni verilmiş. Öcalan, PKK’lılara silahları bırakmayı konuşmanın zamanının geldiğini söylemiş. Türkiye’ye yine bir tuzak kuruluyor.

  1. PKK ile uzlaşmak demek; Suriye’de PKK/YPG’nin devlet kurmasına izin vermek demek.
  2. PKK ile uzlaşmak demek; Kilit Pençe Harekatı ile amaçlanan Kuzey Irak ve Kuzey Suriye arasında Türkiye ile Irak’ın doğrudan temas kuracağı bir coğrafya oluşturma çabalarını sonlandırmak demek.
  3. PKK ile uzlaşmak demek; Türkiye’nin çok uluslu bir yapıya dönüşmesini anayasal olarak kabul ederken, PKK’nın Suriye’de devlet kurmasını ve Irak’ın bölünerek kuzeyinde Kürdistan devletinin kurulmasını kabul etmek demek.
  4. PKK ile uzlaşmak demek; zamana yayılmış parçalanma demek.”

Zafer Partisi’nin, terör ile müzakere etmeyeceğini vurgulayan Özdağ, Türkiye’nin demografik yapısının değişmesine ve Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in yıkılmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

Ümit Özdağ’dan İmralı İddiası: “Türkiye’ye Yine Bir Tuzak Kuruluyor”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.