1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ümit Özdağ: “12 Bebeğin Ölümünü Engelleyemeyen Bakan İstifa Etmeli”

Ümit Özdağ: “12 Bebeğin Ölümünü Engelleyemeyen Bakan İstifa Etmeli”

featured
service

İddiaya göre, bir doktorun yönettiği çete bazı özel hastanelerle anlaşarak SGK’yı dolandırmak amacıyla bebeklerin hayatını tehlikeye attı. Özdağ, 12 bebeğin hayatını kaybettiği olayda AKP iktidarını ve sağlık sistemindeki çöküşü hedef aldı. Özdağ, “12 bebeğin ölmesini engelleyemeyen Bakan Efendi de derhal istifa etmelidir! Türk Milleti BEBEKLERİN öldürülüyor. Zafer Partisi bütün mensupları ile bu süreci sonuna kadar takip edecek, adaletin gerçekleşmesi için mücadele edecek.” dedi.

Özdağ, açıklamasında AKP’nin çöken sağlık sisteminin masum bebekleri koruyamadığını belirterek, “AKP’nin çökmekte olan sağlık sistemi, 12 bebeğimizin öldürülmesini engelleyemedi . Gözünü para hırsı bürümüş PKK ile iltisaklı örgüt lideri doktorun başını çektiği çete ve bu çete ile anlaşmalı bazı özel hastaneler, günahsız, savunmasız bebeklerimizi öldürmek pahasına SGK’yı yani devleti dolandırmışlar.” dedi.

“Sağlık Bakanı İstifa Etmelidir”

“AKP’nin ülkemizi getirdiği son nokta budur.” diyen Özdağ, “Suç işleyenin cezalandırılmadığı, devleti dolandıranların ödüllendirildiği, liyakatsizlerin koltuğa oturtulduğu AKP sistemi, bebeklerimizin hayatı ile bizi sınıyor. Türk milletinden gizlenen, AKP bürokrasisi tarafından üstü örtülen daha ne skandallar var kim bilir? Sağlık Bakanı da utanmadan “Türkiye’yi dünyanın en iyi sağlık hizmeti sunan ülkesi haline getireceğiz” diyor. Bırak tedavi etmeyi, sen daha sağlıklı doğan bebekleri devlet hastanelerinde koruyamıyorsun Bakan Efendi! Sorumlular en ağır şekilde cezalandırılmalı, bu çöken sağlık sistemi derhal yeniden düzenlenmelidir! 12 bebeğin ölmesini engelleyemeyen Bakan Efendi de derhal istifa etmelidir! Türk Milleti BEBEKLERİiN öldürülüyor. Zafer Partisi bütün mensupları ile bu süreci sonuna kadar takip edecek, adaletin gerçekleşmesi için mücadele edecek.” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi’nden İBB’ye Çağrı: 12 Bebek Anısına Park Yapılsın

Ümit Özdağ, İBB’ye de çağrıda bulunarak, İstanbul’da 12 bebek anısına bir çocuk parkı yapılmasını ve bebeklerin isimlerinin, hayatlarını kaybettikleri hastanelerin bulunduğu sokaklara verilmesini talep etti. Özdağ, “Bu alçakça cinayetin unutulmaması için İstanbul Büyükşehir Belediyesine çağrımız İstanbul’da 12 Bebeğimiz anısına bir 12 Bebek Çocuk Parkı yaparak İstanbullu çocuklara hediye etmesi ve bebeklerin isimlerini öldürüldükleri hastanelerin önündeki ve çevresindeki sokaklara vermesidir. Uyuşturucu, sanal kumar ve yasadışı bahis ile mücadele, çeteler ile mücadele Türkiye için bir aciliyet halini almıştır.” dedi.

Ümit Özdağ: “12 Bebeğin Ölümünü Engelleyemeyen Bakan İstifa Etmeli”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.