1. Haberler
  2. Sinema
  3. TV’de Bu Akşamın Filmleri: Aksiyon, Komedi ve Gerilim Bir Arada

TV’de Bu Akşamın Filmleri: Aksiyon, Komedi ve Gerilim Bir Arada

featured
service

Bu akşam televizyon kanallarında izleyicilere çeşitli türlerde heyecan dolu yapımlar sunuluyor. TLC ekranlarında aksiyon dolu Terminatör: Kurtuluş, Star TV’de eğlenceli komedi Yol Arkadaşım 2, TRT 1’de gerilim ve macera dolu Sherlock Holmes: Gölge Oyunları, ve Sinema TV’de ise etkileyici bir gerilim filmi olan Kabus Sokağı izleyicilerin karşısına çıkacak.

İşte günün öne çıkan filmleri ve detayları:

TLC – Terminatör: Kurtuluş (Saat: 19:30)

Aksiyon ve bilim kurgu sevenler için Terminatör: Kurtuluş, saat 19:30’da TLC ekranlarında olacak. Yıl 2018, Kıyamet Günü sonrası bir dünyada makineler Skynet liderliğinde insanlığa karşı savaşıyor. Direnişin lideri John Connor, Marcus Wright adında gizemli bir adamla karşılaşarak mücadelesine devam ediyor. Marcus’un geçmişi sırlarla dolu ve bu gizem, filmin heyecanını artırıyor.

Star TV – Yol Arkadaşım 2 (Saat: 20:00)

Komedi sevenler için Yol Arkadaşım 2, saat 20:00’de Star TV’de izleyiciyle buluşacak. Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın başrollerini paylaştığı filmde, Ayvalık’a yaptıkları yolculuk sırasında dost olan Şeref ve Onur’un eğlenceli maceraları sürüyor. Müzik dünyasına girmeye çalışan Onur ile ona menajerlik yapmaya çalışan Şeref, beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalıyor. Aşk ve dostlukla harmanlanan bu komedi dolu yolculuk, izleyicilere keyifli anlar sunacak.

TRT 1 – Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (Saat: 23:25)

Geceye gerilim ve macera katmak isteyenler için Sherlock Holmes: Gölge Oyunları saat 23:25’te TRT 1 ekranlarında olacak. Robert Downey Jr. ve Jude Law’un başrollerde olduğu filmde, dedektif Sherlock Holmes ve Dr. Watson, Profesör Moriarty’nin karanlık planlarını durdurmak için Avrupa’nın farklı bölgelerinde tehlikeli bir maceraya atılıyor. Guy Ritchie’nin yönetmenliğinde çekilen bu film, aksiyon ve zekice kurgulanmış olay örgüsü ile dikkat çekiyor.

Sinema TV – Kabus Sokağı (Saat: 23:45)

Gerilim türündeki Kabus Sokağı, saat 23:45’te Sinema TV ekranlarında seyirciyle buluşacak. Stan adındaki genç bir adam, dolaşan bir karnavala katılarak zihin okuma numaralarını çözmeye çalışırken, kendisini daha büyük dolandırıcılık planları içinde bulur. Hırsının peşinden giderken tehlikeli bir oyunun içine çekilen Stan, beklenmedik durumlarla yüzleşmek zorunda kalır.

TV’de Bu Akşamın Filmleri: Aksiyon, Komedi ve Gerilim Bir Arada
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.