1. Haberler
  2. Gündem
  3. TUSAŞ Tesislerine Terör Saldırısı: Şehit ve Yaralılar Var

TUSAŞ Tesislerine Terör Saldırısı: Şehit ve Yaralılar Var

featured
service

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan’daki tesislerine yönelik bir terör saldırısı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırı sonrası yaptığı açıklamada, şehit ve yaralılarımızın bulunduğunu belirtti.

Yerlikaya, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız.” ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile terörü lanetleyerek, başsağlığı dileğinde bulundu. Yavaş, “Ankara’da TUSAŞ tesisinde meydana gelen çatışma ve terör saldırısı nedeniyle derin üzüntü içerisindeyim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terörü lanetliyoruz. Başımız sağ olsun” diye konuştu.

TUSAŞ Tesislerine Terör Saldırısı: Şehit ve Yaralılar Var
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.