1. Haberler
  2. Spor
  3. Türkiye, Norveç Maçı Hazırlıklarına Başladı

Türkiye, Norveç Maçı Hazırlıklarına Başladı

featured
service

Ümit Millî Takımımız, 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup elemelerindeki son maçına hazırlanıyor. Karşılaşmanın hazırlıkları, bugün TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde öğle saatlerinde yapılan antrenmanla başladı.

Türkiye, Norveç Maçı Hazırlıklarına Başladı 1

Letonya maçında ilk 11’de yer alan oyuncular, fitness salonunda rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular sahada teknik ve taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Teknik direktör Gökhan Gönül yönetimindeki millî takım, yarın sabah saatlerinde Norveç’e hareket edecek. İlk olarak Oslo’ya uçacak olan kafile, daha sonra karşılaşmanın oynanacağı Stavanger şehrine geçecek.

Türkiye, Norveç Maçı Hazırlıklarına Başladı 2

Ümit Millî Takımımızın Norveç maçı aday kadrosu şu şekilde:

Kaleciler:
Emre Bilgin (Fatih Karagümrük A.Ş.), Deniz Dilmen (RAMS Başakşehir FK), Jankat Yılmaz (Adanaspor A.Ş.)

Defans:
Serdar Saatçı (Trabzonspor A.Ş.), Ravil Tagir (Al-Jazira Club), Emin Bayram (KVC Westerlo), Ayberk Karapo (Çaykur Rizespor A.Ş.), Taha Altıkardeş (Göztepe A.Ş.), Ahmetcan Kaplan (AFC Ajax), Metehan Baltacı (Galatasaray A.Ş.), Uğur Kaan Yıldız (Ankara Keçiörengücü), Yasin Özcan (Kasımpaşa A.Ş.)

Orta Saha:
Yunus Emre Konak (Brentford FC), Bartuğ Elmaz (Fenerbahçe A.Ş.), Demir Ege Tıknaz (Rio Ave FC), Livan Burcu (1. FC Magdeburg), Ömer Faruk Beyaz (RAMS Başakşehir FK), Burak İnce (WKS Slask Wroclaw), Emircan Gürlük (FC Orenburg), Doğuhan Aral Şimşir (FC Midtjylland)

Forvet:
Erencan Yardımcı (SK Sturm Graz), Ali Akman (FCV Dender EH), Engin Poyraz Efe Yıldırım (Trabzonspor A.Ş.)

Millî takımımız, 15 Ekim Salı günü deplasmanda Norveç ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye, Norveç Maçı Hazırlıklarına Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.