1. Haberler
  2. Spor
  3. Türkiye, İzlanda Karşısında! Maç Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Türkiye, İzlanda Karşısında! Maç Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

featured
service

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta Türkiye-İzlanda maçı bugün oynanacak. Aynı gün ve aynı saatte, grubun diğer karşılaşmasında Galler, sahasında Karadağ’ı ağırlayacak. Galler-Karadağ maçı Türkiye için grup liderliği mücadelesinde belirleyici olacak.

İzlanda’nın başkenti Reykjavík’te bulunan Laugardalsvöllur Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Damian Sylwestrzak yönetecek, yardımcı hakemlik görevlerini ise Paweł Sokolnicki ve Bartosz Kaszyński üstlenecek. Dördüncü hakem olarak Marcin Kochanek görev yapacak. VAR hakemliğini Pawel Malec, AVAR görevini ise Krzysztof Myrmus üstlenecek.

Türkiye, İzlanda Karşısında! Maç Hangi Kanalda, Saat Kaçta? 1

Millîler Grupta Lider Konumda

İlk maçta deplasmanda Galler ile golsüz berabere kalan Ay-Yıldızlılar, İzmir’de İzlanda’yı 3-1 yenerek önemli bir galibiyet aldı. Son olarak Karadağ’ı 1-0 mağlup eden millî takım, toplamda 7 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Galler 5 puanla ikinci, İzlanda ise 4 puanla üçüncü sırada yer alırken, henüz puan alamayan Karadağ son sırada bulunuyor.

İzlanda ile 15. Randevu

Ay-Yıldızlı ekibimiz, bu akşamki mücadeleyle birlikte İzlanda karşısında 15. kez sahaya çıkacak. Şu ana kadar iki takım arasında oynanan 14 maçın 8’ini İzlanda kazanırken, 3’ü beraberlikle sonuçlandı ve millîlerimiz 3 galibiyet elde etti. İzlanda’nın bu karşılaşmalarda attığı 24 gole, A Millî Takımımız 14 golle karşılık verdi. İki takımın son karşılaşmasında, 9 Eylül’de İzmir’de oynanan maçı millîlerimiz 3-1 kazanmayı başarmıştı.

Türkiye, İzlanda Karşısında! Maç Hangi Kanalda, Saat Kaçta? 2

Millî Takım 635. Maçına Çıkıyor

101 yıllık tarihinde 635. maçına çıkacak olan A Millî Takımımız, bugüne kadar 349’u resmi, 285’i özel olmak üzere toplam 634 maçta sahaya çıktı. Bu karşılaşmalarda biri hükmen olmak üzere 247 galibiyet, 149 beraberlik ve 238 yenilgi yaşayan millîlerimiz, rakip filelere 865 gol atarken kalesinde 906 gol gördü. Millî takımımız, tarihindeki bu karşılaşmalarda 91 farklı ülke ile mücadele etti ve Avrupa’dan 550, Asya’dan 34, Afrika’dan 24, Amerika’dan 23 ve Okyanusya’dan 3 takımla karşılaştı.

İzlanda’nın başkenti Reykjavík’te bulunan Laugardalsvöllur Stadyumu’nda oynanacak müsabaka, TSİ 21.45’te başlayacak ve TV8 ile EXXEN platformlarından canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye, İzlanda Karşısında! Maç Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.