1. Haberler
  2. Dizi
  3. “The Undoing” (Bilmeliydin) Dizisi Nasıl İzlenir?

“The Undoing” (Bilmeliydin) Dizisi Nasıl İzlenir?

featured
service

Başarılı terapist Grace Sachs’ın mükemmel hayatı, vahşi bir cinayetle altüst oluyor. Nicole Kidman ve Hugh Grant gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı HBO yapımı “The Undoing” (Bilmeliydin) mini dizisi, izleyicilere gerilim dolu anlar yaşatıyor. Başarılı terapist Grace Sachs’ın (Nicole Kidman) her açıdan mükemmel görünen yaşamı, meydana gelen vahşi bir cinayetin ardından tamamen değişir. Grace, eşi Jonathan Fraser (Hugh Grant) ile birlikte bu cinayetin beraberinde getirdiği felaketler dizisinden kurtulmak için mücadele ederken, diğer taraftan oğlu için hayatına yeni bir sayfa açmaya çalışır.

Donald Sutherland, Edgar Ramírez ve Ismael Cruz Córdova gibi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, 6 bölümlük bir mini dizi olarak TV+ platformunda izlenebilir. David E. Kelley’nin yönetmenliğinde çekilen dizi, gerilim ve dram seven izleyiciler için kaçırılmayacak bir yapım.

“The Undoing” adlı mini dizi, David E. Kelley yönetmenliğinde TV+ platformunda izleyiciyle buluşuyor.

“The Undoing” (Bilmeliydin) Dizisi Nasıl İzlenir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.