1. Haberler
  2. Gündem
  3. TFF’den flaş hamle! Google Blogger ile hazırlanan web sitelerine erişilemiyor

TFF’den flaş hamle! Google Blogger ile hazırlanan web sitelerine erişilemiyor

featured
service

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Google’ın popüler blog platformları Blogger ve Blogspot.com uzantılı web sitelerine erişim kararı aldırdı. Bu sabah saatlerinde başlayan erişim engeliyle birlikte, Google Blogger üzerinden yayın yapan tüm web sitelerine şu an itibarıyla Türkiye’den erişim sağlanamıyor. Federasyon veya Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından engellemeye ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

TFF Engellemenin Nedenini Açıklamadı

Geçtiğimiz ay Roblox ve Discord gibi popüler platformların erişime kapatılmasının ardından, Blogger ve Blogspot.com uzantılı web siteleri de aynı akıbete uğradı. Şu anda herhangi bir Blogspot uzantılı web siteye girmek isteyen kullanıcılar, “Bu internet sitesi (blogspot.com) aşağıdaki karara istinaden erişime engellenmiştir. Türkiye Futbol Federasyonu 22-10-2024 tarihli ve 047-05 D.iş sayılı kararı.” şeklinde bir uyarı mesajıyla karşılaşıyor.

Sosyal Medyada Tartışma Başladı

TFF’nin Blogger ve Blogspot.com uzantılarını engellemesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kullanıcılar arasında, engellemenin gerekçesi olarak o haftaki hakem atamalarının birkaç Blogspot uzantılı web sitesinde sızdırılması gösteriliyor. Bu iddia hakkında resmi bir doğrulama veya açıklama yapılmamış olsa da, erişim engelinin nedenine dair belirsizlik devam ediyor.

BURSA (İGFA)

TFF’den flaş hamle! Google Blogger ile hazırlanan web sitelerine erişilemiyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.