1. Haberler
  2. Spor
  3. TFF ve Türk Eğitim Derneği’nden Kadın Hakemlere İngilizce Eğitimi İçin İş Birliği

TFF ve Türk Eğitim Derneği’nden Kadın Hakemlere İngilizce Eğitimi İçin İş Birliği

featured
service

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türk Eğitim Derneği (TED), kadın hakemlerin İngilizce yetkinliklerini geliştirmeyi amaçlayan bir iş birliği protokolüne imza attı. TFF’nin tesislerinde düzenlenen törende, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı S. Selçuk Pehlivanoğlu hazır bulundu.

Türk Eğitim Derneği’nin sosyal sorumluluk projesi olarak yürütülecek çalışmada, TFF tarafından belirlenen hakemler TED’in sunduğu İngilizce eğitim programına katılacak.

“Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerine katkı sunacak”

Törende konuşan TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, bu projenin önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Türk futbolunun uluslararası arenada daha güçlü temsil edilmesi için hakemlerimizin yetkinliklerini artırmak büyük önem taşıyor. Kadın hakemlerimizin İngilizce becerilerini geliştirecek bu proje, uluslararası arenada daha etkin görev almalarını sağlayacak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerine katkı sunacaktır. Bu değerli iş birliği için Türk Eğitim Derneğine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

“Ülkemize katkı sunmaktan gurur duyuyoruz”

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı S. Selçuk Pehlivanoğlu ise projeye ilişkin görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Türk Eğitim Derneği olarak, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve sosyal sorumluluk bilinciyle ülkemize katkı sunmaktan gurur duyuyoruz. Kadın hakemlerimizin İngilizce yetkinliklerini güçlendirmek, onları global futbol camiasında daha ileri taşımak adına çok değerli bir adımdır. Bu proje, kadın hakemlerimizin uluslararası platformda daha güçlü temsil edilmelerine katkı sağlayacaktır.”

Proje ile TFF’ye bağlı diğer kadın ve erkek hakemlerin de İngilizce yetkinliklerini geliştirmek için daha geniş kapsamlı çalışmaların gündeme alınabileceği belirtildi.

TFF ve Türk Eğitim Derneği’nden Kadın Hakemlere İngilizce Eğitimi İçin İş Birliği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.