1. Haberler
  2. Spor
  3. Tarsus Yarı Maratonu Heyecanı 16. Kez Başlıyor

Tarsus Yarı Maratonu Heyecanı 16. Kez Başlıyor

featured
service

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 16.’sı düzenlenecek olan Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu için tüm hazırlıklarını tamamladı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi bünyesinde 20 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan yarı maratonda, sporcular Tarsus’un tarihi ve kültürel dokusunu adımlayarak yarışın heyecanını yaşayacak.

Başlangıç ve bitiş noktası olarak Tarsus Cumhuriyet Meydanı belirlenen maraton, saat 09.00’da 21 kilometrelik yarı maraton koşusu ile start alacak. Saat 09.30’da ise Halk Koşusu başlayacak. Maratonun ödül töreni ise saat 11.30’da gerçekleştirilecek. Hem sporcular hem de vatandaşlar, Tarsus’un tarihi atmosferi içerisinde koşma fırsatı bulacak.

Tarsus Yarı Maratonu Heyecanı 16. Kez Başlıyor 1

Dereceye Giren Sporculara Ödül ve Madalya

Maratona katılacak tüm sporculara, yarışma logolu çanta, t-shirt ve çip verilecek. Kit dağıtımı, 18 Ekim Cuma günü saat 15.00-18.00 arasında Mersin Özgecan Aslan Meydanı’nda başlayacak. 19 Ekim Cumartesi günü ise Tarsus Yarenlik Alanı’nda 10.00-19.00 saatleri arasında devam edecek ve katılımcılara ikramlarda bulunulacak. Ayrıca, 19 Ekim’de Kent Orkestrası saat 15.00-16.00 arasında sahne alarak etkinliğe renk katacak. Tarsus’taki programa katılmak isteyenler için Mersin Forum AVM’den 19 Ekim’de saat 10.00 ve 14.00’te, 20 Ekim’de ise saat 07.30’da ücretsiz servisler kaldırılacak.

Yarı maratonu tamamlayan tüm katılımcılara madalya takdim edilecek. 21 kilometrelik koşuyu bitirip dereceye giren sporcular ise mbbspor.org adresinde belirtilen miktarlarda para ödülü ve madalya kazanacak.

Tarsus Yarı Maratonu Heyecanı 16. Kez Başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.