1. Haberler
  2. Sincan
  3. Sincan Belediyesi’nden Çiftçilere Buğday Tohumu Desteği

Sincan Belediyesi’nden Çiftçilere Buğday Tohumu Desteği

featured
service

Sincan Belediyesi, tarımsal üretimi artırmak ve çiftçilerin maliyetlerini düşürmek amacıyla çiftçilere destek vermeye devam ediyor. Güz döneminin başlamasıyla birlikte, belediye tarafından çiftçilere bu yıl da buğday tohumu desteği sağlanacak. Yüzde 50 hibeli buğday tohumu desteğinden faydalanmak isteyen çiftçiler için başvuru süreci devam ediyor.

Başkan Ercan’dan Kırsal Kalkınmaya Tam Destek

Göreve geldiği günden bu yana çiftçilerin yanında olan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, tarımsal verimliliği artırmak ve üreticilere maliyet avantajı sağlamak amacıyla önemli projelere imza atıyor. Kırsal kalkınma destekleri kapsamında çiftçilerin yüzünü güldüren belediye, bu yıl da çiftçilere buğday tohumu desteğinde bulunacak. Başkan Ercan, Sincan’ın bereketli topraklarına sahip çıkan projeleriyle kırsal üretimi canlandırmayı hedeflediklerini belirtti.

Başvuru Şartları ve Süreci

Sincan Belediyesi’nin sağladığı buğday tohumu desteğinden yararlanmak isteyen çiftçilerin bazı koşulları karşılaması gerekiyor. Sincan’da çiftçilik yapıyor olmak, çiftçi belgesine sahip olmak ve traktör sahibi olmak başvuru için aranan şartlar arasında. Başvurular, belediyenin resmi internet sitesi olan www.sincan.bel.tr üzerinden gerçekleştirilecek.

Ayrıca, başvuruların kabul edilebilmesi için çiftçilerin 2025 üretim yılına ait çiftçi belgelerini ve traktör ruhsatlarını sisteme yüklemeleri gerekiyor.

Sincan Belediyesi’nden Çiftçilere Buğday Tohumu Desteği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.