1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sıfır Otomobiller İçin Yeni Yönetmelik

Sıfır Otomobiller İçin Yeni Yönetmelik

featured
service

BURSA (İGFA) – Yeni yönetmelik kapsamında, otomobillerde güvenliği artırmak amacıyla daha önce opsiyonel olarak sunulan birçok güvenlik sistemi artık standart hale gelecek. Bu düzenlemeyle birlikte, acil durum frenleme asistanı, sürücü yorgunluk algılama sistemi, kaza veri kaydedicisi, ani frende yanan flaşörler, hız sabitleme sistemi, şerit takip asistanı, geri görüş kamerası ve park sensörleri zorunlu olacak.

“Güvenlik Sistemleri Artık Standart Olacak”

Herkes Duysun’a konuşan galerici Mehmet Aksoy, yeni yönetmeliklerin otomotiv sektörüne büyük etkileri olacağını belirtti. Aksoy, “Yeni yönetmeliklerin otomotiv sektörüne etkileri büyük olacak. Özellikle müşterilerin güvenlik konusundaki beklentilerini karşılamak adına standart olarak sunulacak bu teknolojiler, araç fiyatlarını etkileyebilir. Ancak uzun vadede, kazaların azalması ve sürüş güvenliğinin artması açısından olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyorum. Galericiler olarak, bu yeni düzenlemelere hızla uyum sağlamak ve müşterilerimize en güvenli araçları sunmak için çalışıyoruz.” dedi.

Sıfır Otomobiller İçin Yeni Yönetmelik

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.