1. Haberler
  2. Yerel
  3. SEKA Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği’nin Yıkım İhalesi Gerçekleştirildi

SEKA Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği’nin Yıkım İhalesi Gerçekleştirildi

featured
service

Depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkım kararı alınan SEKA Devlet Hastanesi Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım ihalesi düzenlendi. Belediye’nin eylül ayı encümen toplantısında gerçekleşen ihalede dört istekli yarıştı. Polikliniğin yıkımı için en yüksek teklif 900 bin TL+KDV ile Muhlis Ateş’ten geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’nın başkanlığında yapılan toplantıda, SEKA Devlet Hastanesi’nin Cumhuriyet Bulvarı’nda yer alan ve depreme dayanıklı olmadığı için boşaltılan Semt Polikliniği’nin yıkımı ele alındı. 2,600 m2 kapalı alana sahip olan bu bina için yıkım kararı alınmış ve süreç resmiyete dökülerek ihaleye çıkılmıştı.

SEKA Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği'nin Yıkım İhalesi Gerçekleştirildi 1

Kapalı teklif usulüyle düzenlenen yıkım ihalesine dört istekli katıldı. İlk teklif turunda Muhlis Ateş 750 bin TL, Recep Çalık 720 bin TL, Murat Serdar 361 bin TL, ve Medet Sergin 250 bin TL teklif verdi. En yüksek üç teklif sahibi ikinci tura geçerken, ihale sonunda 900 bin TL+KDV ile en yüksek teklif Muhlis Ateş tarafından verildi ve yıkım ihalesini kazandı.

SEKA Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği’nin Yıkım İhalesi Gerçekleştirildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.