1. Haberler
  2. Spor
  3. Samsunspor-Fenerbahçe Maçında İlk 11’ler Belli Oldu

Samsunspor-Fenerbahçe Maçında İlk 11’ler Belli Oldu

featured
service

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nun 9. haftasında Samsunspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Mücadele, Muhammet Ali Metoğlu’nun düdüğüyle Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak. Yardımcı hakemler olarak Furkan Ürün ve Serkan Olguncan görev yaparken, dördüncü hakem Burak Pakkan olacak.

Ligde şu ana kadar Fenerbahçe 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 16 puan topladı ve bu haftaya 4. sırada başladı. Samsunspor ise 8 maçta 6 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak 18 puanla 2. sırada bulunuyor. İki ekip Süper Lig’de daha önce 62 kez karşılaştı. Fenerbahçe, bu maçların 35’ini kazandı, 15’i berabere bitti ve Samsunspor 12 galibiyet aldı. Sarı-lacivertliler 108 gol atarken, kalesinde 58 gol gördü. Geçen sezon Fenerbahçe, Samsunspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederken, Kadıköy’de oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlanmıştı.

İLK 11’LER BELLİ OLDU

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho’nun sahaya sürdüğü ilk 11’de kalede Livakovic, savunmada Mert, Djiku, Becao ve Oosterwolde yer alıyor. Orta sahada Amrabat, Fred, Szymanski ve Kostic’in yanı sıra hücum hattında Tadic ve Dzeko gibi yıldız isimler forma giyecek.

Ev sahibi Samsunspor’un ilk 11’inde ise kalede Okan, savunmada Bola, Rick, Satka ve Zeki kaptan olarak yer alacak. Orta sahada Bennasser, Ntcham ve Emre gibi isimler görev yaparken, hücum hattında Holse, Muja ve Marius forma giyecek.

Samsunspor’un yedekleri arasında Halil Yeral, Bedirhan Çetin, Soner Gönül, Flavien Tait, Soner Aydoğdu, Gaetan Laura, Kingsley Schindler, Celil Yüksel, Haluk Mustafa Tan ve Landry Dimata bulunuyor.

Fenerbahçe’nin yedek kulübesinde ise Ertuğrul, Çağlar, Samet, Levent, Mert Hakan, Oğuz, İrfan Can, Maxim, Cenk ve En Nesyri yer alıyor.

Karşılaşma saat 19:00’da başlayacak.

Samsunspor-Fenerbahçe Maçında İlk 11’ler Belli Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.