1. Haberler
  2. Spor
  3. Samsunspor-Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Samsunspor-Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

featured
service

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nun 9. haftasında Samsunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı haken Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Metoğlu’nun yardımcılıklarını Furkan Ürün ve Serkan Olguncan yaparken, dördüncü hakem ise Burak Pakkan olacak.

Fenerbahçe, bu sezon çıktığı 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 16 puan topladı ve haftaya 4. sırada girdi. Ev sahibi Samsunspor ise oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 mağlubiyet ile 18 puanla 2. sırada yer alıyor.

İki takım, ligde daha önce 62 kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçe bu maçların 35’ini kazanırken, 15 maç berabere bitti ve 12 karşılaşmayı Samsunspor kazandı. Fenerbahçe, rakip filelere 108 gol atarken, kalesinde 58 gol gördü. Sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezon Samsunspor’u deplasmanda 2-0 yenerken, Kadıköy’deki maç 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

Mücadele, 20 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak ve beIN SPORTS’dan canlı olarak yayınlanacak.

Samsunspor-Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.