1. Haberler
  2. Spor
  3. Samsunspor-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Samsunspor-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

featured
service

Süper Lig’in 9. haftası milli aranın ardından oynanacak olan maçlarla başlıyor. Haftanın açılış maçı 19 Ekim Cumartesi günü saat 13:30’da Bellona Kayserispor ile Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. arasında oynanacak. Lige sürpriz bir başlangıç yapan Samsunspor ise kendi sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Ligde sürpriz bir başlangıç yapan Samsunspor, 8 haftada elde ettiği 6 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 18 puan toplayarak Galatasaray’ın hemen arkasında, 2. sırada yer alıyor. Karadeniz temsilcisi, güçlü rakibi Fenerbahçe karşısında galibiyet serisini sürdürmeyi ve liderlik yarışında kritik bir avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe ise 8 haftada oynadığı 7 maç sonunda 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 16 puan topladı. Sarı-lacivertliler, Samsunspor karşısında alacağı galibiyetle hem zirve yarışında iddiasını sürdürmek istiyor.

Samsunspor-Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

20 Ekim 2024 Pazar günü saat 19.00’da başlayacak Samsunspor-Fenerbahçe Maçı Beinsports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Samsunspor-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.