1. Haberler
  2. Yerel
  3. Samsun’da “Uzayın Sırlarını Keşfet” Programı

Samsun’da “Uzayın Sırlarını Keşfet” Programı

featured
service

Samsun Büyükşehir Belediyesi, her yıl 4-10 Ekim tarihlerinde kutlanan Uzay Haftası etkinlikleri kapsamında Keşif Kampüsü’nde “Uzayın Sırlarını Keşfet” programı ile Samsunlu çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Atakum İlçesi’ndeki Keşif Kampüsü’nde düzenlenen programa aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Samsun'da “Uzayın Sırlarını Keşfet” Programı 1

“Uzayın Sırlarını Keşfet Maceraya Hazır Ol” temasıyla düzenlenen etkinlikte, çocuklar uzay atölyelerinde yaratıcı yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Program kapsamında gökyüzü gözleminden bilgi yarışmalarına, poster yarışmalarından uzay simülasyonlarına kadar birçok etkinlik yer aldı. Çocukların en çok ilgisini çeken ise roket gösterisi ve uzay istasyonu simülasyonu oldu.

Etkinliğin bir diğer dikkat çeken bölümü ise, Uzay Haftası’na özel olarak düzenlenen sergi köşesi oldu. Bu alanda, katılımcılar hem gezegenlerin hem de galaksilerin büyüleyici dünyasını keşfetme fırsatı buldu.

Samsun’da “Uzayın Sırlarını Keşfet” Programı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.