1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Çarşamba Kaymakamlığı’na atandı

Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Çarşamba Kaymakamlığı’na atandı

featured
service

Salihli Kaymakamı olarak görev yapan Mehmet Kamil Sağlam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararıyla Samsun Çarşamba Kaymakamlığı görevine atandı.

Mehmet Kamil Sağlam Kimdir?

Mehmet Kamil SAĞLAM, 1966 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk ve orta tahsilini Gaziantep’te tamamladıktan sonra 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazandı.

Buradan 1989 yılında mezun olduktan sonra 1990 yılında açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak Trabzon Kaymakam Adayı olarak meslek hayatına başladı. 1992 yılında 8 ay süreyle yabancı dil öğrenmek ve İngiliz idari sistemini incelemek üzere İngiltere’ye gönderildi.

Dönüşte sırasıyla Atkaracalar/ÇANKIRI, Tekman/ERZURUM, Altınözü/HATAY, Beşikdüzü/TRABZON, Üzümlü/ERZİNCAN, ve Bozyazı/MERSİN ilçelerinde Kaymakamlık görevlerini, Balıkesir ve Konya Valililiği Vali Yardımcılığı görevini gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanlığının 27.05.2019 tarihli Onayı ile Salihli Kaymakamlığı görevine atandı. Mehmet Kamil SAĞLAM evli ve 2 çocuk babasıdır.

Mehmet Kamil Sağlam, 2 Temmuz 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararıyla Samsun Çarşamba Kaymakamlığı görevine atandı.

Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Çarşamba Kaymakamlığı’na atandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.