1. Haberler
  2. Yerel
  3. Sakarya’da Fuar Hazırlığı… PSB Anatolia Fuarı Kapılarını Açıyor

Sakarya’da Fuar Hazırlığı… PSB Anatolia Fuarı Kapılarını Açıyor

featured
service

11-14 Eylül tarihleri arasında Sapanca Kırkpınar PSB Anatolia Uluslararası Peyzaj, Süs Bitkileri Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı gerçekleşecek. Hazırlıkları yerinde inceleyen Başkan Alemdar, “Peyzaj ve süs bitkiciliği sektöründe Sakarya’mız var ve doğru hamlelerle hızla üst sıralara ilerleyecek. Sapanca Gölü’müzün kıyısında kapılarını açacak fuara Sakarya, Türkiye ve dünyadan misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.

Sakarya'da Fuar Hazırlığı... PSB Anatolia Fuarı Kapılarını Açıyor 1

“Doğru Hamlelerle Sakarya Üst Sıralara Yükselecek”

7.si gerçekleştirecek olan organizasyon için fuar alanında incelemelerde bulunan Yusuf Alemdar, ““Peyzaj uygulamaları hepimizin hoşuna giden içimizin açıldığı, bulunduğumuzun ortamı güzelleştiren uygulamalar. Biz Sakarya olarak bu sektörde varız. Doğru hamlelerle Sakarya’nın peyzaj sektöründe daha üst sıralara geleceğine inanıyorum. Burada üretici ve tüketici buluşacak. Ciddi bir satış bekleniyor ve bu iş Sakarya’mıza önemli bir ekonomik katkı sunuyor. Fuar alanımız can damarımız Sapanca Gölü’nün hemen yanında. 20 farklı ülkeden ziyaretçi bekliyoruz. Sektördeki yerimizi güçlendirmek ve Sakarya’nın tanıtımı için çok kıymetli bir iş. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Sakarya'da Fuar Hazırlığı... PSB Anatolia Fuarı Kapılarını Açıyor 2

20 Ülkeden 200 Firma Katılacak

Türkiye’nin peyzaj ve süs bitkiciliği alanındaki en büyük fuarlarından biri olan PSB Anatolia, 20 ülkeden 200 firmayı ve binlerce sektör temsilcisini bir araya getirecek. Sakarya’nın turizm ve ticaret potansiyelini artırmayı hedefleyen organizasyon, binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin fuar alanındaki alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladığını belirten Yusuf Alemdar, “Yerli, yabancı tüm misafirlerimizi bekliyoruz” diyerek fuara davette bulundu.

Fuar alanındaki altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Alemdar’a Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Şafak Başoğlu, meclis üyeleri, Fuar Koordinatörü Hüseyin Remzi Adıyaman ve Büyükşehir bürokratları eşlik etti.

Sakarya’da Fuar Hazırlığı… PSB Anatolia Fuarı Kapılarını Açıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.