1. Haberler
  2. Yerel
  3. Sakarya Ulaşımına Yeni Metrobüsler Geliyor: 100 Milyon TL’lik Yatırım

Sakarya Ulaşımına Yeni Metrobüsler Geliyor: 100 Milyon TL’lik Yatırım

featured
service

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 100 milyon TL’lik yatırım yaparak şehre 5 yeni metrobüs kazandıracak. Başkan Alemdar, “Çok şükür ulaşımda yeni bir hamlemiz için süreci başlatıyoruz. Meclis üyelerimizden yetkiyi alacak, 100 milyonluk yatırımla 5 yeni metrobüsü şehrimize kazandıracağız. Hayırlı olsun” dedi.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından belirlenen yeni güzergahlar ve projelendirilen bölünmüş yollar tamamlandığında, son teknoloji doğa dostu metrobüsler Sakarya halkının hizmetine sunulacak.

Daha önce 23 yeni otobüsün filoya dahil edilmesi ve raylı sistemde yapılan gelişmelerle dikkat çeken Başkan Alemdar, Sakarya’nın ulaşım altyapısına yeni bir boyut kazandıracaklarını açıkladı. Metrobüs alımı için gerekli fizibilite çalışmalarının tamamlandığını ve güzergahların belirlendiğini belirten Alemdar, bu yeni sistemin şehre büyük kolaylık sağlayacağını vurguladı.

Sakarya Ulaşımına Yeni Metrobüsler Geliyor: 100 Milyon TL'lik Yatırım 1

“Ulaşımda indirimi başlattık, 23 otobüsü filomuza dahil ettik”

Alemdar, “Ulaşımda indirimi başlattık, 23 otobüsü filomuza dahil ettik. Hamdolsun raylı sistemde güzel gelişmeleri hemşehrilerimizle paylaştık. Şimdi de metrobüslerin alımı için süreci resmen başlatıyoruz. Ulaşım ekibimiz gerekli fizibilite çalışmasını yaptı, güzergah belirlendi. Projelerini hazırlıyoruz, bölünmüş yolları da tamamladıktan sonra metrobüslerimiz bu hatlarda çalışacak. Meclisimizden alacağımız 100 milyon TL’lik yetkiyle 5 adet metrobüsümüzü alıp inşallah hızla bünyemize kazandıracağız. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Sakarya Ulaşımına Yeni Metrobüsler Geliyor: 100 Milyon TL’lik Yatırım
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.