1. Haberler
  2. Spor
  3. Real Madrid’in Takvimi Nefes Kesecek! El Clásico Heyecanı Kapıda

Real Madrid’in Takvimi Nefes Kesecek! El Clásico Heyecanı Kapıda

featured
service

Real Madrid, milli ara dönüşüyle birlikte yoğun bir döneme giriyor. Eflatun-beyazlılar, Ekim ve Kasım aylarını hem LaLiga hem de Şampiyonlar Ligi’nde üst düzey mücadelelerle geçirecek. İşte Madrid’in milli ara sonrası zorlu sınavları:

19 Ekim Cumartesi günü, TSİ 22.00’de Celta Vigo deplasmanına konuk olacak Real Madrid, yoğun maç temposunun ilk düdüğünü Balaídos’ta duyuracak. Milli aradan güçlü dönmek isteyen Madrid ekibi, burada moral depolamayı hedefliyor.

Bernabéu’da Dortmund Sınavı

Madrid’in bir sonraki durağı, 22 Ekim Salı günü Borussia Dortmund’u ağırlayacakları Şampiyonlar Ligi grup maçı olacak. Karşılaşma TSİ 22.00’de başlayacak.

El Clásico Heyecanı Kapıda

Ekim ayının finali ise futbolseverlerin dört gözle beklediği El Clásico ile yapılacak. Real Madrid, 26 Ekim Cumartesi günü saat 22.00’de Santiago Bernabéu’da ezeli rakibi Barcelona’yı konuk edecek. Zirve yarışını yakından etkileyecek olan mücadelede, İspanyol futbolu tüm dünyayı ekrana kilitleyecek.

Kasım’da Mestalla Deplasmanı

Madrid’in yoğun fikstürü Kasım ayında da hız kesmeyecek. 2 Kasım Cumartesi günü TSİ 22.00’de Valencia ile deplasmanda karşılaşacak olan Ancelotti’nin öğrencileri, Mestalla’dan 3 puanla dönerek moralini yüksek tutmak isteyecek.

Milan ile Kritik Şampiyonlar Ligi Maçı

Santiago Bernabéu, 5 Kasım Salı akşamı bir kez daha Şampiyonlar Ligi heyecanına ev sahipliği yapacak. TSİ 22.00’de başlayacak maçta Real Madrid, Milan ile kozlarını paylaşacak. Gruptaki kader açısından büyük önem taşıyan bu maçta Madrid, taraftarı önünde galibiyeti hedefleyecek.

Osasuna ile Kapanış

9 Kasım Cumartesi günü ise Bernabéu’da Osasuna’yı ağırlayacak Real Madrid, milli ara öncesi son sınavına çıkacak. Bu mücadele de TSİ 22.00’de oynanacak ve eflatun-beyazlılar yoğun fikstürü galibiyetle noktalayıp milli araya moralli girmeye çalışacak.

Real Madrid’in Zorlu Fikstürü:

  • Celta Vigo-Real Madrid: 19 Ekim Cumartesi, TSİ 22.00
  • Real Madrid-Borussia Dortmund: 22 Ekim Salı, TSİ 22.00
  • Real Madrid-Barcelona: 26 Ekim Cumartesi, TSİ 22.00
  • Valencia-Real Madrid: 2 Kasım Cumartesi, TSİ 22.00
  • Real Madrid-Milan: 5 Kasım Salı, TSİ 22.00
  • Real Madrid-Osasuna: 9 Kasım Cumartesi, TSİ 22.00
Real Madrid’in Takvimi Nefes Kesecek! El Clásico Heyecanı Kapıda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.