1. Haberler
  2. Spor
  3. Real Madrid-Stuttgart Maçı Hangi Kanalda, Şampiyonlar Ligi Şifresiz mi?

Real Madrid-Stuttgart Maçı Hangi Kanalda, Şampiyonlar Ligi Şifresiz mi?

featured
service

Real Madrid ve Stuttgart, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kozlarını paylaşmak için sahaya çıkıyor. Karşılaşma, 17 Eylül 2024 Salı günü TSİ 22:00’da Santiago Bernabéu Stadyumu’nda oynanacak. Maç, hangi kanalda yayınlanacak, şampiyonlar ligi maçları şifresiz mi? haberimizde…

Şampiyonlar Ligi Maçları Şifresiz Mi Yayınlanacak?

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi karşılaşmaları Türkiye’de TRT ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. TRT, 2024-2027 yıllarını kapsayan yayın anlaşmasıyla, Türk futbolseverlere tüm Avrupa heyecanını ücretsiz olarak sunmayı taahhüt ediyor. Özellikle, Türk takımlarının Avrupa’daki mücadeleleri şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor kanallarından izleyiciyle buluşacak. Bunun yanı sıra tabii uygulaması üzerinden birçok karşılaşma dijital platformda da erişime açık olacak.

TRT, Şampiyonlar Ligi’nin yanı sıra Trendyol 1. Lig, Olimpiyatlar, FIFA Dünya Kupası, UEFA Euro 2024 ve diğer birçok büyük spor organizasyonunun yayın haklarına da sahip.

Real Madrid-Stuttgart karşılaşmasını futbolseverler şifresiz olarak TRT ekranlarında izleyebilir, dijital platform tabii üzerinden de bu heyecanı internet üzerinden de takip edebilirsiniz.

Real Madrid ve Stuttgart, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kozlarını paylaşmak için sahaya çıkıyor. Karşılaşma, 17 Eylül 2024 Salı günü TSİ 22:00’da Santiago Bernabéu Stadyumu’nda oynanacak. Maç, Tabii platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Real Madrid-Stuttgart Maçı Hangi Kanalda, Şampiyonlar Ligi Şifresiz mi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.