1. Haberler
  2. Spor
  3. Real Madrid-Borussia Dortmund Maçı Ne Zaman, Hangi Kalanda, Nasıl İzlenir?

Real Madrid-Borussia Dortmund Maçı Ne Zaman, Hangi Kalanda, Nasıl İzlenir?

featured
service

Futbolseverler, bu akşam Santiago Bernabéu’da oynanacak olan Real Madrid-Borussia Dortmund karşılaşmasını heyecanla bekliyor. Maç bugün Saat 22.00’da (TSİ) başlayacak. Hangi kanalda yayınlanacak, nasıl izlenir? Haberimizde…

Real Madrid, La Liga’daki son iki maçında Villarreal’i 2-0 ve Celta’yı 1-2’lik skorlarla geçerek moral depoladı. Bu sezonki Şampiyonlar Ligi serüveninde ikinci galibiyetini arayan Ancelotti’nin ekibi, güçlü bir rakiple karşı karşıya. Borussia Dortmund, sadece son finalist olarak değil, aynı zamanda turnuvanın lideri olarak da dikkat çekiyor. İlk maçta deplasmanda Club Brugge’u 0-3, ikinci maçta ise kendi sahasında Celtic’i 7-1’lik skorlarla mağlup ederek formda olduğunu gösterdi.

“Zor bir rakip”

Teknik direktör Ancelotti, maç öncesi düzenlediği basın toplantısında “Borussia, yoğun futbol anlayışını sürdürüyor ve zor bir rakip” dedi. Kaleci Courtois ise “Önemli olan birlik olmak, fedakarlık göstermek ve her şeyimizi sahaya yansıtmak” şeklinde konuştu. Courtois ve son maçlarda form grafiğini yükselten Vini Jr., karşılaşmanın kadrosunda yer alıyor.

Borussia Dortmund, Avrupa’da gösterdiği etkileyici performansın aksine Bundesliga’da inişli çıkışlı bir sezon geçiriyor. Son olarak St. Pauli’yi 2-1 yenmeyi başarsalar da, ligde dört galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyetle yedinci sırada bulunuyorlar.

Takımın en golcü ismi Guirassy, St. Pauli’ye attığı golün yanı sıra, uluslararası arada Gine Milli Takımı için de beş gol kaydetti. Toplamda yedi golle sezonu sürdüren Guirassy, bunların üç tanesini Şampiyonlar Ligi’nde attı.

TSİ ile 22:00’da başlayacak olan Real Madrid-Borussia Dortmund karşılaşması Tabii platformundan yayınlacak.

Real Madrid-Borussia Dortmund Maçı Ne Zaman, Hangi Kalanda, Nasıl İzlenir?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.