1. Haberler
  2. Spor
  3. Real Madrid-Barcelona Derbisine Dakikalar Kaldı! İlk 11’ler Belli Oldu

Real Madrid-Barcelona Derbisine Dakikalar Kaldı! İlk 11’ler Belli Oldu

featured
service

La Liga’nın 11. haftasında futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği El Clásico için geri sayım sona eriyor. Real Madrid ve Barcelona, bu akşam Santiago Bernabéu Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Mücadele Saat 22:00’de başlayacak.

İLK 11’LER BELLİ OLDU!

Real Madrid’de kaleyi Lunin korurken, savunma hattında Lucas V., Militão, Rüdiger ve Ferland Mendy yer alacak. Orta sahada Bellingham, Valverde, Tchouameni ve Camavinga gibi isimler görev yapacak. Hücum hattında ise yıldız isimler Mbappé ve Vinícius Jr. yer alacak. Real Madrid’in yedek kulübesinde Modrić, Arda Güler ve Endrick gibi alternatifler bulunuyor.

Barcelona’nın sahaya süreceği ilk 11’de ise kaleyi İñaki Peña koruyacak. Savunmada Cubarsí, Balde, Iñigo Martínez ve Kounde görev yapacak. Orta sahada Pedri, Fermín ve Casadó, hücum hattında ise Lewandowski, Raphinha ve genç yetenek Lamine Yamal forma giyecek. Yedek kulübesinde ise Gavi, Ansu Fati ve De Jong gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Real Madrid İlk 11:
Lunin, Lucas V., Militão, Rüdiger, F. Mendy, Bellingham, Valverde, Tchouameni, Camavinga, Mbappé, Vini Jr.

Real Madrid Yedekler:
Fran González, Sergio Mestre, Modrić, Arda Güler, Endrick, Vallejo, Ceballos, Fran García, Brahim.

Barcelona İlk 11:
İñaki Peña, Cubarsí, Balde, İ. Martínez, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Fermín, Casadó, Lamine Yamal, Kounde.

Barcelona Yedekler:
Szczesny, Kochen, Gavi, Ansu Fati, Pablo Torre, Pau Víctor, Olmo, De Jong, Héctor Fort, Martín, Sergi Domínguez.

Flick: Real Madrid çok hızlı oyunculara sahip

Barcelona Teknik Direktörü Hansi Flick, maç öncesi yaptığı açıklamada, “Rakibimizi zorlayacak şekilde yüksek pres yapmayı ve sahada birbirimize yakın olmayı planlıyoruz. Real Madrid çok hızlı oyunculara sahip, ancak takımıma güvenim tam” ifadelerini kullandı.

Ancelotti: Maçlarda favori seçmek zor

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise, “El Clásico her zaman zorlu ve mücadele dolu geçer, futbolun bir şölenidir ve taraftarlarımız önünde iyi bir performans sergilemek istiyoruz. Barcelona cesur bir oyun anlayışına sahip ve buna en iyi şekilde hazırlanmalıyız” dedi. Ancelotti, favori takım sorusuna ise “El Clásico gibi maçlarda favori seçmek zor, her şey sahada şekillenir” şeklinde yanıt verdi.

Saat 22:00’de Santiago Bernabéu Stadyumu’nda oynanacak Real Madrid – Barcelona karşılaşması, dünyanın dört bir yanındaki futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilecek. Mücadele, S Sport+ ve Turkcell TV+ platformları üzerinden canlı yayınlanacak.

Real Madrid-Barcelona Derbisine Dakikalar Kaldı! İlk 11’ler Belli Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.