1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Pursaklar’da Tiyatro Günlerine Büyük İlgi

Pursaklar’da Tiyatro Günlerine Büyük İlgi

featured
service

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı PYM Tiyatro Atölyesi kursiyerlerinin sahnelediği 6 farklı tiyatro gösterisi, sanatseverlerden büyük beğeni topladı. Sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde gerçekleştirilen gösteriler, seyircilerden tam not aldı.

Pursaklar Tiyatro Günleri kapsamında sahnelenen oyunlarda, PYM Tiyatro Atölyesi kursiyerleri yetenekleriyle göz doldurdu. Sanatseverler tarafından ilgiyle izlenen gösteriler, ilçede kültür ve sanatın ne kadar geliştiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Başkan Çetin’den Genç Tiyatroculara Övgü

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, PYM Tiyatro Atölyesi kursiyerlerinin performansını överek, “6 farklı tiyatro gösterisinde yetenekleri ve oyunculukları ile fark yaratan PYM Tiyatro Atölyesi öğrencileri ile gurur duyuyorum. Pursaklar, kültürle, sanatla gelişmeye devam edecek. İlçemiz bunu hak ediyor. Tiyatrocularımızın hazırlamış oldukları oyunlara büyük ilgi gösteren hemşehrilerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Pursaklar’da Tiyatro Günlerine Büyük İlgi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.