1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Pursaklar Belediyesi’nden Ücretsiz Sünnet Hizmeti

Pursaklar Belediyesi’nden Ücretsiz Sünnet Hizmeti

featured
service

Pursaklar Belediyesi, sosyal yardım alan ailelerin çocukları ve öksüz, yetim çocuklara yönelik ücretsiz sünnet hizmeti için kayıtları almaya başladı. Belediyenin sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü bu hizmet, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının en mutlu günlerinde yanlarında olmayı hedefliyor.

Sosyal Yardım Alan Ailelerin Çocuklarına Destek

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bu hizmetin önemine vurgu yaparak, “Belediyemizden sosyal yardım alan ailelerimizin çocukları ve öksüz-yetim çocuklarımız için sünnet kayıtlarımız başladı. Maddi durumu olmadığı için çocuklarını sünnet ettirememiş ihtiyaç sahibi ailelerimiz belediyemize başvurarak ücretsiz olarak çocuklarını sünnet ettirebilirler. Sünnet olacak çocuklarımıza şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aileleri, inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler” dedi.

Başvuru Detayları

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler, 24 Haziran – 5 Temmuz tarihleri arasında başvurularını yapabilecek. Başvurular, belediyenin 0 (312) 551 97 41 numaralı telefonundan ya da Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı’ndan yapılabilecek. Belediye, sünnet olacak çocukların ailelerinin bu özel günlerinde yanlarında olmaya ve onlara destek vermeye devam edeceğini belirtti.

Pursaklar Belediyesi’nden Ücretsiz Sünnet Hizmeti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.