1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. OYAK Çimento, Ünye Limanı İhalesini Kazandı

OYAK Çimento, Ünye Limanı İhalesini Kazandı

featured
service

OYAK Çimento, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ünye Limanı İşletmeciliği Kiralanması İhalesi’nde en yüksek teklifi sunarak ihaleyi kazandı. Resmi süreçlerin tamamlanmasının ardından, OYAK Çimento ve Ordu Büyükşehir Belediyesi arasında 17 Ekim 2024 tarihinde sözleşme imzalandı.

Ünye Limanı’nı halihazırda tedarik ve sevkiyat faaliyetleri için kullanan OYAK Çimento, limandaki operasyonlarını genişleterek bölge ekonomisine ve Türkiye’nin uluslararası ticaretine önemli katkılar sağlamayı hedefliyor. Karadeniz’in stratejik öneme sahip limanı, OYAK Çimento’nun bünyesinde daha etkin bir şekilde yönetilerek, bölgenin ekonomik gelişimine de katkı sunacak.

OYAK Çimento Genel Müdürü Sn. Murat SELA, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ünye Limanı’nı işletecek olmamız, şirketimizin değer yaratma stratejisi çerçevesinde önemli bir adım. Bu süreçte, yerel ekonomiyi desteklemek ve uluslararası ticaretimize katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

OYAK Çimento, Ünye Limanı İhalesini Kazandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.