1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Onur Akay Ahu Tuğba’nın cenazesi ile ilgili iddiaları yalanladı!

Onur Akay Ahu Tuğba’nın cenazesi ile ilgili iddiaları yalanladı!

featured
service

ABD’de yaşayan ve Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden biri olan 69 yaşındaki Ahu Tuğba’nın Miami’deki evinde hayatını kaybetmesinin ardından, cenazesine ilişkin ortaya atılan iddialar magazin yazarı Onur Akay tarafından yalanlandı.

Son günlerde basında çıkan haberlerde, ABD İstanbul Başkonsolosluğu ile yapılan yazışmaların ardından cenaze nakil prosedürlerinin tamamlandığı ve Ahu Tuğba’nın cenazesinin bugün sabah saatlerinde Miami’den İstanbul’a tarifeli bir uçakla getirileceği belirtilmişti. Ayrıca, cenaze nakil masraflarının iş insanı Celal Kalyoncu tarafından karşılandığı ve Ahu Tuğba’nın perşembe günü Teşvikiye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği ifade edilmişti. Ancak, ABD’li yetkililerin Ahu Tuğba’nın ölümünü “şüpheli ölüm” kategorisine alarak nakli engellediği yönünde de iddialar ortaya atıldı.

Onur Akay Ahu Tuğba’nın cenazesi ile ilgili iddiaları yalanladı! 1

Bu iddiaların ardından Ahu Tuğba’nın yakın dostu ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, “Ahu Tuğba’nın cenazesi ile ilgili yanlış iddialar ve haberler!” başlıklı bir yazı kaleme alarak, bu iddiaları yalanladı. Akay, Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin ile konuştuğunu belirterek, “Perşembe günü cenaze töreni yok! Prosedürler henüz tamamlanmamış. Pasaportun yenilenmesi için bugün başvuru yapılacak ve adli raporun çıkması bekleniyor. Şüpheli ölüm değil, sadece ABD kanunlarına göre otopsi ve soruşturma ile ölüm sebebi araştırılıyor. Cenazenin 25-30 bin dolar arasındaki nakil masraflarını karşılamak için gönüllü olduklarını söyleyenler olmuş. Yani iş adamı Celal Kalyoncu nakil masraflarını karşılamak istemiş olabilir ama henüz böyle bir girişim de yok ve bu haber de henüz doğru değil. Son olarak şunu da ifade etmek isterim ki, Zincirlikuyu Mezarlığında da henüz yer ayarlanmadı. Prosedürlerin tamamlanmasının on gün süreceği söyleniyor. Mekânı cennet olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin ise Onur Akay’a yaptığı açıklamada, “Onu dinledim hastaneye götürmedim. Çok zorlanıyordu, basiretim bağlandı.” şeklinde konuştu.

Onur Akay Ahu Tuğba’nın cenazesi ile ilgili iddiaları yalanladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.