1. Haberler
  2. Yerel
  3. Nilüfer’de Öğrencilere Kent Lokantası ve Kafe Müjdesi

Nilüfer’de Öğrencilere Kent Lokantası ve Kafe Müjdesi

featured
service

Nilüfer Belediyesi eylül ayında başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrencilere yönelik projeleri hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Buna göre Bursa Uludağ Üniversitesi’ndeki Bursaray ve yurt çıkışlarında öğrencilere sabah çorbası dağıtılacak. Ayrıca öğrencilerin uygun fiyata ve sağlıklı beslenebilmesi için eylül ayında Görükle’de bir kent lokantasının açılması da planlar arasında yerini alıyor.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, ““Eylül ayına kadar Görükle’de bir kent lokantası açmayı planlıyoruz. Daha sonra Özlüce ve kent merkezinde, öğrencilerin yoğun olduğu bölgelerde bu lokantaların sayısını artırmak istiyoruz” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz’ı ziyaret etti. Başkan Şadi Özdemir, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, rektör yardımcıları Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Prof. Dr. Zekeriya Arı ve Prof. Dr. Cafer Çiftçi ile BUÜ Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Şenlik ve BUÜ Genel Sekreteri Mehmet Aydemir ile bir araya geldi.

Buraları yeniden ayağa kaldıracağız

Yaşanan yangın hakkında konuşan Başkan Şadi Özdemir, yangından etkilenen alanların yeniden yeşillendirilmesi için tüm kamu kurumlarının, sivil toplum kuruluşlarının, iş insanlarının ve vatandaşların büyük hassasiyet gösterdiğini belirterek, toplumun her kesimini işin içine çekerek bölgedeki sorunları çözebileceklerini dile getirdi. Özdemir, “Burası bizim okulumuz. Hep birlikte çalışarak, buraları yeniden ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

“Lokantaların sayısını artırmak istiyoruz

Öğrencilere yönelik planlanan projelerini anlatan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, üniversitenin metro ve yurt çıkışlarında öğrencilere sabah çorbası dağıtmayı planladıklarını ayrıca, öğrencilerin uygun koşullarda ve maliyetlerde beslenebilmesi için kent lokantaları kuracaklarını açıkladı. Özdemir, “Eylül ayına kadar Görükle’de bir kent lokantası açmayı planlıyoruz. Daha sonra Özlüce ve kent merkezinde, öğrencilerin yoğun olduğu bölgelerde bu lokantaların sayısını artırmak istiyoruz” diye konuştu.

Öğrencilere kafe müjdesi

Nilüfer Şadi Özdemir uygun fiyatlı öğrenci kafeleri açmayı planladıklarını ve kütüphanelerini 7/24 hizmet verecek hale getirerek öğrencilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ise yangının söndürülmesi ve sonrasında verilen desteklerden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’e teşekkür etti. Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Şenlik ise yangından en çok etkilenen birimin kendi fakülteleri olduğunu belirterek, zararın giderilmesi için Başkan Özdemir’den destek talep etti.

Nilüfer’de Öğrencilere Kent Lokantası ve Kafe Müjdesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.