1. Haberler
  2. Yerel
  3. Nilüfer Belediyesi’nden Çevre Kirliliğine Karşı Sıkı Denetim

Nilüfer Belediyesi’nden Çevre Kirliliğine Karşı Sıkı Denetim

featured
service

Nilüfer Belediyesi, çevre temizliğini koruma çabalarını artırarak, denetimlerini sıkılaştırdı. Belediye ekipleri, araçlarından çöp ve sigara izmariti atan, evsel atıklarını uygunsuz saatlerde dışarı bırakan vatandaşlar ve işletmelere yönelik cezai işlemler uygulamaya başladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin genel temizliğini sağlamak için rutin çöp toplama ve temizlik hizmetlerine kesintisiz devam ediyor. Bununla birlikte, kirliliği önlemek amacıyla yeni tedbirler hayata geçirildi. Bu çerçevede, araçlardan dışarıya sigara izmariti ya da çöp atanlar ve evsel atıklarını belirlenen saatler dışında çıkaranlara yönelik cezai yaptırımlar devreye sokuldu.

Nilüfer Belediyesi'nden Çevre Kirliliğine Karşı Sıkı Denetim 1

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda gerçekleştirdikleri denetimlerde çevre kurallarına uymayan işletmelere cezalar kesti. Geri dönüşüm ve evsel atıklarını çöp toplama saatleri dışında dışarı bırakan işletmeler, bu denetimlerin odağında yer aldı. Ayrıca, araçlardan dışarıya çöp veya izmarit atan kişilere de cezai işlem uygulandı.

Nilüfer Belediyesi’nden Çevre Kirliliğine Karşı Sıkı Denetim
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.