1. Haberler
  2. Spor
  3. Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’den Bursaspor’a Tam Destek

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’den Bursaspor’a Tam Destek

featured
service

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Bursaspor Başkanı Enes Çelik ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Başkan Özdemir, sezonun ilk maçlarında gösterilen başarılı performans nedeniyle Bursaspor yönetimini ve futbolcuları tebrik ederek, her zaman Bursaspor’un yanında olduklarını vurguladı.

Bursaspor Başkanı Enes Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Coşkun Öngel, Faruk Bakgör ve Oğuzhan Kutlucan’ın katıldığı ziyarette, Bursaspor’un sezon başındaki performansı ve gelecek hedefleri değerlendirildi. Başkan Şadi Özdemir, geçmiş yıllarda Bursaspor’un elde ettiği başarıların kente büyük sevinçler yaşattığını hatırlatarak, takımın yeniden eski parlak günlerine döneceğine inandığını belirtti. Özdemir, “Sezona iyi başlamak önemliydi. Takımımız da bu süreci kayıpsız atlattı. Performansımız umut verici. Bütün Bursa da inanıyor. Ekibinizi ve sizi tebrik ediyorum” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’den Bursaspor’a Tam Destek 1

Bursaspor Başkanı Enes Çelik ise lige iyi bir başlangıç yapmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Ligde gol yemeyen tek takım olduklarına dikkat çeken Çelik, bu başarıyı sezonun kalan bölümünde de sürdürmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Ziyarette Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Demiröz, Okan Şahin, Serpil Altun, Emre Karagöz ve Tezcan Öztürk ile Nilbel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart ve Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Resul Tarman da hazır bulundu. Bursaspor’a verilecek destekler üzerine de görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin sonunda, Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’e Bursaspor forması hediye etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’den Bursaspor’a Tam Destek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.