1. Haberler
  2. Yerel
  3. Nevşehir’de Gençler İçin Dolunay Yürüyüşü

Nevşehir’de Gençler İçin Dolunay Yürüyüşü

featured
service

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, 19 Eylül 2024 Perşembe günü gençleri buluşturacak özel bir etkinliğe imza atıyor. Dolunay Yürüyüşü, Nevşehir’in il oluşunun 70. yıl dönümü kapsamında düzenlenen ‘70. Yılda 70 Etkinlik’ programı çerçevesinde gerçekleştirilecek.

Etkinlik, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ni tercih ederek eğitimlerine bu şehirde devam edecek olan üniversite öğrencilerini bir araya getirmeyi amaçlıyor. 19 Eylül Perşembe akşamı düzenlenecek olan Dolunay Yürüyüşü, gençlere doğa ile iç içe bir deneyim sunarken, aynı zamanda şehir ile kaynaşmalarını sağlayacak. Gerçekleştirilecek olan etkinliğe dileyen tüm üniversite öğrencileri ücretsiz olarak katılabilecek.

Kayıtlar Gençlik Ofisi’nde Yapılacak

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, yürüyüşe katılmak isteyen üniversite öğrencilerinin kayıtlarını, bugün Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sezai Karakoç Yaşam Merkezi’nde açılacak Gençlik Ofisi aracılığıyla alacak.

Nevşehir’de Gençler İçin Dolunay Yürüyüşü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.