1. Haberler
  2. Yerel
  3. Nevşehir Belediyesi Sporcuları Türkiye Şampiyonasına Damga Vurdu

Nevşehir Belediyesi Sporcuları Türkiye Şampiyonasına Damga Vurdu

featured
service

Nevşehir Belediyesi sporcuları, Bolu Gerede’de düzenlenen Minikler ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası’nda önemli başarılar elde etti. Türkiye Halter Federasyonu tarafından organize edilen şampiyonaya 32 ilden yaklaşık 600 sporcu ve antrenör katıldı.

Şampiyonada Nevşehir Belediyesi’ni temsil eden sporculardan Hatice Kızmaz, U15 Kadınlar Kategorisi 55 kg sıkletinde Türkiye üçüncüsü olurken, Yasin Mert Gülen U15 Erkekler Kategorisi 81 kg sıkletinde Türkiye ikincisi, Furkan Özer U15 Erkekler Kategorisi 96 kg sıkletinde Türkiye ikincisi ve Mustafa Erdoğmuş U15 Erkekler Kategorisi 102 kg sıkletinde Türkiye ikincisi olarak başarılı performans sergiledi.

Toplamda 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan Nevşehir Belediyesi sporcuları, düzenlenen törenle madalyalarını aldı. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sporcuları ve antrenörleri Burak Erdoğan’ı tebrik ederek başarılarının şehir için büyük gurur olduğunu belirtti.

Nevşehir Belediyesi Sporcuları Türkiye Şampiyonasına Damga Vurdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.