1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Melikgazi Kaymakamlığı görevine atandı

Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Melikgazi Kaymakamlığı görevine atandı

featured
service

Aydın Nazilli Kaymakamı olarak görev yapan Sedat Sırrı Arısoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararıyla Kayseri, Melikgazi Kaymakamlığı görevine atandı.

Sedat Sırrı Arısoy Kimdir?

1969 yılında Manavgat’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara da tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1990 yılında mezun oldu.

1992 yılında Van Kaymakam Adayı olarak görevine başladı ve sırasıyla Kırşehir-Boztepe, Kastamonu-Daday, Kars-Digor, Edirne-Enez, Bingöl Vali Yardımcılığı, Batman Vali Yardımcılığı, Tokat Vali Yardımcılığı, Trabzon-Vakfıkebir Kaymakamlığı ve Antalya-Muratpaşa Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur.

07.08.2019 tarih ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile 1. Derece Kadrolu Nazilli Kaymakamlığına atanmış 03.09.2019 tarihinde görevine başlamıştır.

Sedat Sırrı Arısoy, 2 Temmuz 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararıyla Kayseri, Melikgazi Kaymakamlığı görevine atandı.

Evli ve 2 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Melikgazi Kaymakamlığı görevine atandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.