1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Gönen Kaymakamlığı görevine atandı

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Gönen Kaymakamlığı görevine atandı

featured
service

Bursa Mustafakemalpaşa Kaymakamı olarak görev yapan Ahmet Altıntaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararıyla Kayseri, Balıkesir Gönen Kaymakamlığı görevine atandı.

Ahmet Altıntaş Kimdir?

03.03.1969 Fethiye doğumlu. İlkokulu Bekçiler köyünde, orta ve lise öğrenimini Fethiye’de tamamladıktan sonra 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.1993-1994 yılları arasında İstanbul Defterdarlığında görev yaptı.

1994 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Eskişehir Kaymakam adayı olarak atandı. Konya – Hadim Kaymakam vekilliği, Niğde – Çiftlik Kaymakamlığı, Van – Çatak kaymakamlığı, Hakkari Vali Yardımcılığı ve Rize Vali Yardımcılığı, Elbistan Kaymakamlığı, Yalvaç Kaymakamlığı ve Soma Kaymakamlığı görevlerinde bulunduktan sonra Mustafakemalpaşa ilçesideki görevine başlamıştır.

Ahmet Altıntaş, 2 Temmuz 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararıyla Balıkesir Gönen Kaymakamlığı görevine atandı.

Eğitimle ilgili kaleme aldığı “Okumanın Gücü” ve “Kişiye Özel Öğrenme” adında iki kitabı bulunmaktadır.

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Gönen Kaymakamlığı görevine atandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.