1. Haberler
  2. Sinema
  3. Monte Cristo Kontu Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Monte Cristo Kontu Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

service

Paribu Cineverse, dünya klasikleri arasında yer alan Monte Cristo Kontu’nun sinema uyarlamasına ev sahipliği yaparak özel bir ön gösterim düzenledi. 10 Ekim Perşembe günü Paribu Cineverse Kanyon’da gerçekleştirilen gösterime izleyicilerin yoğun ilgisi dikkat çekti.

Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Nadia Fanton, filmin yönetmeni Matthieu Delaporte ve oyuncusu Adele Simphal de gösterime katılan isimler arasında yer aldı. Üç Silahşörler romanının da sinema uyarlamasını yapan Alexandre De La Patellière ve Matthieu Delaporte imzasını taşıyan bu yeni uyarlama, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor.

Başrollerini Anaïs Demoustier, Bastien Bouillon ve Pierre Niney’in paylaştığı Monte Cristo Kontu, 18 Ekim’de vizyona girecek. Film, sözde arkadaşlarının düzenlediği bir komplo sonucunda haksız yere hapse atılan genç denizci Edmond Dantès’in dramatik intikam hikâyesini anlatıyor. Château d’If adasındaki hapishanede on dört yıl geçiren Dantès, cesur bir kaçış gerçekleştirip Monte Cristo Kontu kimliğine bürünür. Artık zengin olan Dantès, kendisine ihanet edenlerden intikam almak için harekete geçer.

Monte Cristo Kontu Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.